UPDATE CORONA-MAATREGELEN

De beste herfst ooit

Uw Ford heeft in al die jaren al veel meegemaakt, vaak op de baan, slecht weer, druk verkeer en alle kleine zorgen die daarmee gepaard gaan. 

Uw wagen is misschien niet of slechts sporadisch bij een Ford-verdeler langs geweest. Maar hoe lang uw wagen ook is weggeweest, waar deze ook heeft uitgehangen, hij is steeds terug welkom bij uw Ford-verdeler.

We hopen uw Ford snel terug te zien, want deze herfst wordt de beste herfst ooit voor uw wagen! Het is immers het ideale moment om uw auto in de watten te leggen. De deelnemende Ford-verdelers hebben tot 30 november namelijk straffe herfstpromoties:

Herfstpromoties

  • Ford Motorcraft ruitenwissers: nu tijdelijk 29 EUR* i.pv. 38 EUR

Laat het maar regenen, met onze ruitenwissers heeft u altijd een scherp zicht op de baan

Set met 2 ruitenwissers (vooraan), met slijtage-indicator

Optimale prestatie bij hoge snelheid

  • Banden: nu tijdelijk vanaf 49 EUR** per stuk i.p.v. 54 EUR

Uitgebreid assortiment aan banden tegen voordelige tarieven

Prijs per band incl. btw, montage, uitbalanceren en recyclage

  • Winterkit: nu tijdelijk vanaf 449 EUR ***

Voor een goede grip op de weg bij koude, natte herfstdagen!

Uitgebreid assortiment aan banden en velgen

Prijs incl. 4 banden en stalen velgen, montage, demontage, uitbalanceren, btw (+TPMS afhankelijk van model)


Lees meer over Ford Motorcraft


* De gepubliceerde vanafprijs is een aanbevolen detailprijs die geldt voor een set ruitenwisserbladen (vooraan). Dit aanbod is op de volgende modellen van toepassing: Ford Fiesta (bouwjaar 2008-2012), Ford Focus (bouwjaar 2004-2012), Ford C-MAX (bouwjaar 2010-2012)

** De gepubliceerde vanafprijs is een aanbevolen detailprijs die geldt op banden met bandenmaat 175/65 R14 82T van het merk Barum Brillantis 2 voor de Ford Ka 2008- of Ford Fiesta 2008-2012. Informeer bij uw verdeler naar eventuele bijkomende kosten voor montage.

*** De gepubliceerde vanafprijs is een aanbevolen detailprijs die geldt voor een set winterbanden (incl. TPMS) met bandenmaat 175/65 R14 T (merk Pirelli of Semperit) op stalen velg, geschikt voor de Ford Fiesta 2012. TPMS sensor afhankelijk van het bouwjaar. Informeer bij uw verdeler naar eventuele bijkomende kosten voor montage.

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen