UPDATE CORONA-MAATREGELEN
Ford Protect Service Plan

Ford Protect Service Plan

Gemoedsrust met het onderhoudscontract Ford Protect Service Plan
Het Ford Protect Service Plan werd ontworpen om u te helpen de onderhoudskosten van uw voertuig te budgetteren en maakt het bezitten van een Ford zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk.

Ford Protect Service Plan

Er zijn Ford Protect Service Plans beschikbaar voor zowel personenwagens als bedrijfsvoertuigen, en dit met een looptijd van 3 tot zelfs 7 jaar. Een onderhoudscontract is goedkoper dan betalen voor individuele onderhoudsbeurten. Bovendien wordt Ford Assistance wegbijstand verlengd bij elk onderhoud.

Met het Ford Protect Service Plan zijn de kosten voor onderhoud nooit meer uw zorg
Al uw onderhoudskosten zijn inbegrepen, volgens de voorgeschreven onderhoudsbeurten. Bovendien wordt Ford Assistance wegbijstand verlengd bij elk onderhoud.

Neem contact op

U kan kiezen uit een waaier van contacten, met een looptijd van 3 tot zelfs 7 jaar, voor verschillende kilometerstanden. Al het werk aan uw voertuig wordt uitgevoerd door een Ford Erkende Hersteller. Om de potentiële herverkoopwaarde te verhogen, zijn de Ford Protect Service Plans overdraagbaar wanneer u beslist uw voertuig te verkopen.

De looptijd van een Ford Protect Service Plan begint op de datum waarop de fabrieksgarantie van start gaat (doorgaans bij levering van uw wagen). De looptijd van uw contract en de voorziene kilometers bepalen het aantal onderhoudsbeurten inbegrepen in uw Ford Protect Service Plan.


 • Het onderhoudsprogramma Ford Protect Service Plan dekt:

  Alle voorziene onderhoudsbeurten volgens de officiële onderhoudsschema’s van Ford (inbegrepen de Ford originele onderdelen en de werkuren, alsook vervanging van motorolie en remvloeistof).

  Bijkomende werken (indien voorzien in het onderhoudsschema) :
  - Vervanging van remvloeistof (tweejaarlijks)
  - Controle van de airco (indien voorgeschreven)
  - Controle van de het koetswerk en de lak (tweejaarlijks, gedurende de eerste 5 jaren)
  - Tussentijdse controle (indien voorgeschreven, voor voertuigen op tweejaarlijks onderhoudsschema)
  - Bij elk onderhoud wordt bovendien de Ford Assistance wegbijstand verlengd.


 • Een Ford Protect Service Plan moeten worden onderschreven vóór de eerste onderhoudsbeurt van de wagen. Uw Ford Erkende Hersteller geeft graag advies om het juiste individuele plan voor u te vinden.Ford Protect Service Plan Plus

Met dit all-in onderhoudscontract zijn – bovenop de dekking van het Ford Protect Service Plan – vervangingen van slijtageonderdelen en ook eventuele herstellingen inbegrepen. Het contract voorziet ook een verlenging van de wettelijke garantie met Ford Protect Garantie Extra. Het Ford Protect Service Plan Plus is beschikbaar tot 30 dagen na de eerste inschrijving van het voertuig.

Ford Protect Service Plan Plus
Het perfecte pakket voor een zorgeloze rit Bent u iemand die waarde hecht aan veilige, zorgeloze mobiliteit, dan is het Ford Protect Service Plan Plus perfect voor u. Deze uitbreiding van het Ford Protect Service Plan omvat alle voordelen die in het Ford Protect Service Plan worden genoemd, en bovendien zijn alle vervangingen van slijtageonderdelen en ook eventuele herstellingen inbegrepen. Het contract voorziet ook een verlenging van de wettelijke garantie met Ford Protect Garantie Extra.


 • Volgende elementen zijn bovenop de dekking van het Ford Protect Service Plan inbegrepen in het onderhoudsprogramma Ford Protect Service Plan Plus :

  - Remmen, remschijven en remklauwen
  - Koppeling
  - Schokdempers
  - Uitlaten
  - Ruitenwisserbladen vooraan (jaarlijks)
  - Ruitenwisserbladen achteraan (tweejaarlijks)
  - Gloeilampen
  - Aandrijfriemen
  - Vervangwagen tijdens herstelwerken (bij werken die langer dan 24 uur duren, met een maximum van 5 dagen, zie ook Algemene Voorwaarden Ford Protect Garantie Extra • Een Ford Protect Service Plan Plus kan worden afgesloten tot 30 dagen na de eerste inschrijving van het voertuig. Uw Ford Erkende Hersteller geeft graag advies om het juiste individuele plan voor u te vinden.Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen